Don'T Be Vague. Ask For Farica.

Terra Nova

Viktigt med bra arbetsmiljö

J det är verkligen viktigt att man mår bra på jobbet och att man har en bra arbetsmiljö som gör att man kan jobba på och må så pass bra som man bara kan. Ja det är väldigt viktigt att man ser till att man har det ma nbehöver på sitt arbete.

Bra arbetslandskap

Ja det är viktigt att man har en bra stol att sitta i som är ergonomisk så att man kan sitta bra och inte få ont i rygg eller nacke och så vidare.
Se när det bra att det finns bra ventilation så att man har bra med luft under dagen så att man inte blir dåsig eller på något annat sätt mår dåligt.
Ja det finns mycket som hjälper oss att må bra på jobbet så att vi orkar jobba länge och kan må bra när vi är på jobbet. Ja det är väldigt viktigt. Det är bra att ta efter andra företag som gör det bra och som har en bra arbetsmiljö som till exempel smarter marketing. Ja det är alltid bra att ta efter bra saker från andra så att det hela tiden kan bli bättre och att saker och ting kan gå framåt.
På så sätt kommer också personalen att må bättre och kommer att kunna göra ett bra jobb, så det gynnar alla att man har en bra arbetsmiljö på jobbet.
Så se till att det blir så, så att alla kan må så pass bra som man bör när man är på jobbet. Vi tillbringar ju ändå väldigt mycket tid där och då är det viktigt att man mår så bra som man bara kan.
Så om det är något som inte är så bra på din arbetsplats ta upp det med chefen så ska ni säkert kunna komma fram till något tillsammans så att det kan bli bättre.